HTML

csabika25 élet és geek blogja

Annyi mondanivalóm van a világnak. Ez néha jó, néha nem jó. A web 2.0-ban élek, és az IT biztonságban dolgozom. Ezt a kettősséget nehéz feloldani, de ebben a blogban mégis megpróbálom.

Friss topikok

Linkblog

Biztonsági programozóverseny az ELTE-n

2009.11.25. 19:41 | csabika25 | Szólj hozzá!

Címkék: hp hacker elte kancellár

Harmadszor kerül megrendezésre az ELTE Informatikai Kar és a kancellár.hu által szervezett biztonsági programozóverseny december 12-én - először nélkülem. Az IT Coding Contest nevű verseny díjazása idén 1.000.000 azaz egymillió forint. Ezért bőven megéri eltölteni 24 órát az egyetemen a kétfős csapatoknak! Regisztrálni a www.hackerverseny.hu oldalon lehet a hallgatói jogviszonnyal rendelkező vállalkozóknak.

A feladatok gondolom, hogy most is komoly kihívást fognak jelenteni. A versenyen eddig kellett már foglalkozni hálózattal, kriptográfiával, hibakereséssel, és még egy csomó mással, amivel ebben a szakmában egy programozó szembekerülhet. Hangsúly tehát a programozó szón: nem elsősorban a hacker képességek a fontosak, hanem a programozói, problémamegoldói véna. Az előző verseny feladatai megtekinthetők a verseny oldalán, ez bizonyítani fogja, amit írtam.:)

Bár idén csak az első helyezett csapat kap pénznyereményt, fontos, hogy az első három helyezett próbaidőn vehet részt a kancellár.hu-nál. Tekintettel arra, hogy a válság idején nem mérik olyan bőkezűen az IT-s állásokat sem, pláne nem frissdiplomásoknak, kéretik ezt nem lefikázni, hanem lehetőségként tekinteni! Mondom ezt úgy, hogy közben nálunk, a HP-nál is van egy graduate program, ahova szeretettel várjuk a jelentkezőket! Szerintem testvériesen meg tudunk osztozni a kancellárral!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabika25.blog.hu/api/trackback/id/tr291552351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása