HTML

csabika25 élet és geek blogja

Annyi mondanivalóm van a világnak. Ez néha jó, néha nem jó. A web 2.0-ban élek, és az IT biztonságban dolgozom. Ezt a kettősséget nehéz feloldani, de ebben a blogban mégis megpróbálom.

Friss topikok

Linkblog

Csabika25 goes Web 2.0

2009.11.21. 20:35 | csabika25 | Szólj hozzá!

Címkék: blog youtube webkettő twitter kezdőpost

Igen, újra eljött az idő, amikor megpróbálok a korszellemmel haladva webtrendi lenni és online tenni fontosabb gondolataimat. Joggal teheti fel a kérdést mindenki, aki ismer engem, hogy miért? A válaszok (a divatmajmoláson túl):

- Sikerült kitalálni, hogyan tehetném az überbiztonságos statikus HTML oldalamat dinamikussá (megoldás: RSS feedek beolvasása egy kis Java scripttel)

- Szükségem van egy olyan felületre, ahol néhány szavas információkat gyorsan közzé tudok tenni (pl. csabika25@média -> Twitter)

- Szükségem van egy olyan felületre, ahol kicsit olyan írásokat tudok közölni, amik nem publikációk, nem újságcikkek, hanem könnyedebb, kommentezhető írások (a.k.a blog)

Ezért beizzítottam a csabika25.blog.hu címet, a csabika25 Twittert, és ha majd úgy alakul, és végre lesz egy normális videókamerám, akkor saját Youtube csatornát is tervezek. Ennek feltétele, hogy megtanulok vágni.:)

Persze számomra is kérdéses, hogy mennyire lesz kitartó a postolás, de most úgy érzem, hogy van hasznos mondanivalóm a családomnak, a barátaimnak, a kollégáimnak és talán a világ rajtuk kívüli halmazának is. Mert tetszik vagy nem, de igény van arra, hogy folyamatosan tudjunk egymásról. Úgyhogy ezt a bejegyzést elsősorban a nagymamának ajánlom, aki 80+ kattant rá az internetre, és tudom, hogy ő lesz az első állandó olvasóm.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabika25.blog.hu/api/trackback/id/tr821542489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása